Producator de mobilier pentru cabinete stomatologice

Producem mobilier medical si mobilier pentru cabinete stomatologice din pal melaminat, mdf melaminat, mdf vopsit si mdf placat cu HPL.

Ce trebuie sa sti inainte de a comanda mobilierul pentru cabinetul tau stomatologic sau mai bine zis de ce anume trebuie sa ti cont si sa presupunem ca design-ul este unic si nu discutam acum despre el:

  • materialele folosite: pal melaminat, mdf, mdf placat cu HPL;
  • accesorii: balamale simple, balamale cu amortizare, glisiere simple si sertare din pal cu sau fara amortizare, glisiere simple si sertare cu laterale metalice cu sau fara amortizare;
  • blatul mobilierului poate fi blat clasic termorezistent, mdf sau pal placat cu HPL, blat de sticla colorata cu chiuveta incorporata sau nu (tot din sticla).
Toate aceste diferente pot face dintr-un mobilier clasic un mobilier scump sau foarte scump dar care rezista mult mai mult in timp si dau un aspect foarte placut si elegant clinicii tale stomatologice.

Mobilierul este proiectat si executat de specialistii nostri dupa criterii de functionalitate, specifice acestei activitati. Mobilierul va fi unic si cu siguranta apreciat de clienti.

Masuram – Proiectam – Executam mobilier specializat pentru cabinete stomatologice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu